Udgivet i Skriv en kommentar

Kom og mød Tinki Fibres

Min stand på Horsens Strikkefestival 2022

I 2022 kan du møde mig på disse messer:

  • FiberFolk i Spinderihallerne i Vejle – 12. marts
  • Strik i Danmarks Hjerte i Nyborg – 4. juni
  • FiberFolk i Roskilde 20.-21. august

Måske kommer der flere, men det er dem, jeg har planlagt indtil videre. Og så har jeg været afsted på Horsens Strikkefestival i slut februar.

Jeg elsker at være på messe og få lov til at møde en masse mennesker, der også nørder strik og garn. Når jeg er på messe, så får jeg så meget inspiration til nye farver og ting, jeg selv skal strikke, fordi alle har så flot hjemmestrik på. Derudover får jeg også en masse input og direkte feedback fra alle jer, som kommer og kigger og gramser garn i min stand.

Skriv endelig til mig på Instagram eller mail tinkifibres@gmail.com, hvis du kender til en messe i dit område, jeg bør kende til 🙂

Jeg håber, vi ses på en messe.

Kh Birgitte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *